Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1424
Lid sinds: 29 Februari 2016

Griezel er op los in De Sims 4 met Halloween

08 Mar 2016, 19:33

Het is bijna Halloween en er zijn heel wat manieren om in De Sims 4 te laten zien hoe eng jij bent. Zet je schrap om te gaan griezelen!

Star Wars-kostuums
Wist je dat je jouw Sim kunt verkleden als een van jouw favoriete personages uit Star Wars? In De Sims 4 zijn de kostuums van Darth Vader, Luke Skywalker, Leia en Yoda nu gratis beschikbaar. Je kunt zelfs de spoken deze kostuums laten aantrekken, zodat deze Sims er nog enger uit komen te zien!

Afbeelding

Spookachtig gedrag
Iedereen vindt het leuk dat er spoken naar De Sims 4 komen. Maar wist je dat de manier waarop jouw Sim sterft van invloed is op hoe het spook zich gedraagt en dat dit ook weer zijn uitwerking op de Sims rond het spook kan hebben?Stel je voor dat jouw Sim zich bijvoorbeeld op tragische wijze heeft doodgelachen. Kijk wat voor ander gedrag je tussen de spoken kunt vinden!

Kijk de dood in de ogen!
Er zijn verschillende manieren waarop jouw Sims aan hun einde kunnen komen in De Sims 4. Als je echt goed je best doet, kun je jouw Sim zich zelfs dood laten lachen!

Afbeelding

Er zijn heel wat Simmers die graag met Magere Hein spelen in De Sims 4, maar misschien heb jij al geconstateerd dat de dood zich deze keer een beetje anders gedraagt. Heb jij al gezien hoe Magere Hein spelletjes op zijn tablet speelt, of op de vreemdste momenten een selfie maakt? Leg dit snel vast met behulp van een screenshot en deel het met ons via @TheSims op Twitter.

We wensen jou en je spookachtige Sims een fantastisch griezelig Halloween!

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast
  • Advertisement