Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1424
Lid sinds: 29 Februari 2016

De Dag der Doden-uitdaging!

03 Okt 2016, 18:45

Zet je schrap voor de Dag der Doden-uitdaging!

We hebben onlangs een gratis update voor De Sims 4 uitgevoerd en oplettende spelers zullen waarschijnlijk een paar nieuwe voorwerpen en onderdelen ontdekken. Nou, het is tijd voor nog een leuke feestelijke uitdaging en deze keer gaan we de Dag der Doden vieren!

Afbeelding

Wat houdt de Dag der Doden-uitdaging precies in? Fijn dat je dat vraagt! Jasmine Holiday komt op 4 oktober om 19:00 uur terug en zal tot 4 november om 19:00 uur blijven. Zij kan je Sim helpen om aan de slag te gaan met de Suikerdoodskopvitrinekast! Vanaf daar kan je Sim op pad gaan om Dag der Doden-vierders te leren kennen in de buurt en de interactie 'Om Suikerdoodskop vragen' gebruiken. Wanneer jouw Sim alle doodskoppen heeft verzameld die de niet speelbare personages bij zich hebben, zal een laatste Suikerdoodskop ontgrendeld worden om de collectie compleet te maken. 

Afbeelding

Wanneer jouw Sim de vitrinekast gevuld heeft met de 10 Suikerdoodskoppen zal de kast een nieuwe interactie ontgrendelen: 'De doden eren'. Dit ziet er niet alleen geweldig uit, maar geeft je Sims ook een gemoedstoestand die nieuwe interacties met Magere Hein ontgrendelt, wat de relatie met hem ten goede komt en (en dit is supercool) ook meer kans op succes oplevert wanneer je Sim voor het leven van een andere Sim pleit. Geen zorgen, want ondanks dat je de Suikerdoodskoppen niet kunt verzamelen nadat de uitdaging is afgelopen, blijft de interactie 'De doden eren' gewoon beschikbaar. 

Om jouw Sim echt in de stemming te brengen, vind je ook een aantal nieuwe CES-onderdelen en voorwerpen binnen het thema, plus een aantal leuke interacties die je zelf kunt gaan ontdekken! 

Geen zorgen; we zullen je via Twitter en Facebook laten weten wanneer het evenement live is. We willen in ieder geval niet dat jouw Sim deze fantastische nieuwe verzamelbare voorwerpen mist!

Bron: Officiële site The Sims

Informatie over de bewuste patchupdate teruglezen? Klik hier!
 
Gebruikersavatar
Kympulse
Admin
Berichten: 5399
Lid sinds: 29 Februari 2016
Badges: 23
Woonplaats: Velsen
:
Meeting Manager De Verzamelaar
De Simmaking Expert 2 Jaar Lid
De Magnifieke Simmaker De Fanatieke Filmer
Contact:

Re: De Dag der Doden-uitdaging!

03 Okt 2016, 19:26

Fijn dat er een maand voor staat, dan heb je tenminste de tijd om de challenge te doen.
Die boostweek challenge was maar één week en toen kon ik niet! :O

Al weet ik niet of ik heel intensief bezig zal zijn met deze challenge.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast
  • Advertisement