Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1389
Lid sinds: 29 Februari 2016

Uitbreidingspakketten, Gamepacks en Accessoirespakketten; Wat is het verschil?

17 Jan 2017, 21:55

De Sims 4
Uitbreidingspakketten, gamepacks en accessoirespakketten - Het verschil!


Met De Sims 4 is het mogelijk om jouw basisspel uit te breiden met drie verschillende soorten pakketten, maar wat is nu precies het verschil tussen deze pakketten?

Uitbreidingspakketten
Dit zijn de grootste pakketten van De Sims 4. Uitbreidingspakketten krijgen een overkoepelend thema, die uitgewerkt wordt in verschillende onderdelen. Er wordt aan alle onderdelen van het spel gedacht, zoals nieuwe gameplay, nieuwe wereld, nieuwe spullen voor de koop- en bouwmodus en voor creëer een sim. Hierdoor is niet alles gedetailleerd, maar wel alle onderdelen/speelstijlen van het spel gedekt. Ze bieden daarom veel mogelijkheden. Met uitbreidingspakketten kan je veel verschillende nieuwe verhaallijnen spelen.

Kopen en spelen kan vanaf middernacht op de dag van release en dit pakket is te koop op Origin en als code-in-een-box in diverse (web)winkels.

Adviesprijs: €39,99

Gamepacks
Gamepacks kan je zien als een mini-uitbreidingspakket, want ze krijgen één thema die in detail wordt uitgewerkt, in plaats van een overkoepelend thema met meerdere onderdelen. Hierdoor kunnen ze zich specifiek focussen op één onderdeel en veel details toevoegen aan het pakket. Met gamepacks kan je een nieuw levensstijl voor je sims aanmeten.

Gamepacks worden uitgebracht als digitale download in een wereldwijde release. De hele wereld krijgt dan tegelijkertijd toegang tot het kopen en spelen van het pakket. In België en Nederland is dat, vanwege het verschil in tijdzones, (vaak op dinsdagen) om 19.00 uur 's avonds. Een tijdje na de release komen gamepacks, samen met 2 andere pakketten, uit als bundelpack die ook in (web)winkels te verkrijgen is.

Adviesprijs: €19,99

Accessoirespakketten
Dit zijn de kleinste pakketten van De Sims 4. Accessoirespakketten zijn sets met een of enkele nieuwe gameplay features en nieuwe onderdelen in creëer een sim en de koop- en bouwmodus. Accessoirespakketten brengen meer detail in het leven van jouw sims op één specifieke situatie/onderdeel.

Accessoirespakketten worden uitgebracht als digitale download in een wereldwijde release. De hele wereld krijgt dan tegelijkertijd toegang tot het kopen en spelen van het pakket. In België en Nederland is dat, vanwege het verschil in tijdzones, (vaak op dinsdagen) om 19.00 uur 's avonds. Een tijdje na de release komen accessoirespakketten, samen met 2 andere pakketten, uit als bundelpack die ook in (web)winkels te verkrijgen is.

Adviesprijs: €9,99
 
Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1389
Lid sinds: 29 Februari 2016

Re: Uitbreidingspakketten, Gamepacks en Accessoirespakketten; Wat is het verschil?

24 Mar 2017, 01:36

Waarom worden sommige features nu een losstaand accessoirespakket uitgebracht in plaats van als een onderdeel van een uitbreidingspakket?
We hebben vanaf het begin van De Sims 4 al gedeeld dat we een andere benadering nemen in hoe we content uitbrengen. Dat een feature ooit in een bepaald pakket is gekomen in het verleden, betekent niet dat het op dezelfde manier wordt geleverd in De Sims 4. Met betreking tot bowlen, het uitbreidingspakket-team had geen plannen om bowlen toe te voegen bij welk pakket dat ze gemaakt of overwogen hebben. Dat is wat er zo geweldig is aan accessoirespakketten - Er is geen reden om te wachten voor een specifieke feature om te matchen met een groot pakket thema. Accessoirespakketten kunnen leuke losstaande features nu een eigen ding zijn en ze sneller bij spelers bezorgen. Accessoirespakketten zijn er om gaten te vullen waarvan we weten dat grotere pakketten niet de kans toe krijgen voor een lange tijd, als ze daar ooit de kans toe krijgen. - SimGuruGraham, Maart '17.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten
  • Advertisement