Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1456
Lid sinds: 29 Februari 2016

De Sims 4 Uitgebreid Breien

12 Nov 2019, 21:15

De Sims 4: Uitgebreid Breien
Accessoires Pakket

Release: 28 juli 2020
Adviesprijs: €9,99

Doe lekker creatief
Met een breimandje kan iedereen, zowel kinderen als ouderen, hun favoriete nieuwe hobby oppikken. Brei kleding voor de hele familie of kleed je huis aan met gebreide hangende plantenpotten, kleden en zelfs speelgoed voor kinderen! Zodra je jouw vaardigheden hebt verbeterd, kun je jouw breikennis aan andere Sims doorgeven.

Schommelen maar
Plof neer in een van de vier nieuwe schommelstoelen om te relaxen, breien, een dutje te doen of een boek te lezen. Oudere Sims kunnen ook mijmeren. Ga in puur comfort terug in de tijd, ongeacht wat je je nu precies kunt herinneren.

Shop online met Fopsy
Hoe meer je breit, hoe meer je kunt verdienen op Fopsy: de nieuwe online knutselmarktplaats. Plaats of koop alles van sokken en sweaters tot schilderijen en houtsnijwerken. Voor een klein bedrag kun je de perfecte koper vinden om de meeste winst te maken en het dan via je brievenbus versturen. Voilà! Extra cash en meer ruimte voor nieuwe projecten!Meer informatie?

Deze openingspost is aangepast op 14 juli 2020 na de aankondigingstrailer.
 
Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1456
Lid sinds: 29 Februari 2016

Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

12 Nov 2019, 21:15

Afbeelding

Help ons om te beslissen wat er aan De Sims 4 toe moet worden gevoegd.

Hoi Simmers! Vandaag zijn we hier om een gezamenlijk nieuw project aan te kondigen: we willen dat jullie ons helpen om een gloednieuw accessoirespakket voor De Sims™ 4 te maken. Hoe gaat het in z'n werk? Laten we het je uitleggen…

Vandaag vindt de eerste belangrijke stap plaats voor dit nieuwe Accessoirespakket en we rekenen op jou en de De Sims-community om dit pakket door de eerste cruciale ontwikkelingsfasen heen te loodsen. We gaan jullie dezelfde vragen stellen die we onszelf stellen en uiteindelijk zullen we een pakket krijgen waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Ontwikkelen bij Maxis is altijd een proces van samenwerking. Alles wat we maken krijgt vorm door input van verschillende disciplines. Door jullie stemmen en feedback te gebruiken, gaan we een Accessoirespakket maken dat jullie wensen weerspiegelt.

Van 19.00 uur op 18 november tot 19.00 uur op 25 november zullen we jullie stemmen verzamelen om het thema en de potentiële speleigenschappen voor dit nieuwe Accessoirespakket selecteren. Voor deze eerste enquête laten we jullie vijf thema's zien met elk vijf mogelijke speleigenschappen. Jullie krijgen de kans om de eigenschappen binnen de thema's een cijfer te geven en daarna de thema's zelf een cijfer te gegeven. Het populairste thema en de populairste speleigenschap binnen dat thema vormen de kern van ons nieuwe Accessoirespakket! Er kunnen ook andere speleigenschappen van het gekozen thema in het uiteindelijke Accessoirespakket op worden genomen, maar alleen de populairste eigenschap is gegarandeerd.

De complete ontwikkeling van dit nieuwe Accessoirespakket geeft je een kijkje in hoe Maxis samenwerkt om nieuwe belevingen voor je Sims te creëren. Niet alleen helpen jullie stemmen bepalen wat we maken, maar we zijn ook van plan om tijdens het hele ontwikkelingsproces uitgebreide informatie over onze voortgang met jullie delen. We tonen jullie tijdens het ontwikkelingsproces plaatjes en blogs van het Accessoirespakket, zodat jullie kunnen zien wat wij zien tijdens het maken van de game. Zo krijg je als het ware een venster waardoor je het proces kunt observeren, een kijkje achter de schermen van onze vergaderingen om inzicht te krijgen hoe we op onverwachte uitdagingen reageren. En passant ontmoet je de andere ontwikkelaars in ons team en zie je ook wat hun specifieke bijdrage is.

Zodra het stemmen om 19.00 uur op 18 november begint. wordt er een nieuwe gedeelte van onze forums geopend dat speciaal gewijd is aan dit project. In dit forum posten we regelmatig updates en zullen we deelnemen aan spontane discussies. Jullie feedback in de forums is een extra manier waarmee jullie het maakproces helpen vormen. Deelnemen kan zo simpel zijn als stemmen. Markeer de volgende datums in je agenda en kom terug naar website om je stem te laten horen.

 • Stemmen op thema en gameplay (18 november, 2019 – 25 november, 2019): selecteer het overkoepelende thema voor en de potentiële speleigenschappen van het pakket. Deze cruciale beslissing zal elk aspect van het pakket beïnvloeden.
 • Stemmen op de grafische stijl (23 december, 2019 – 3 januari, 2020): kies uit de voorgestelde grafische stijlen die als leidraad fungeren voor onze conceptuele vormgevers bij het ontwerpen van de voorwerpen en kleding.
 • Stemmen op de kledingstijl (eind januari 2020): bekijk de vormgeving van families in verschillende kledingstijlen en kies jouw favoriete kledingstijl. Hiermee beïnvloed je de look van de kleding in het pakket.
 • Stemmen op voorwerpen (maart 2020): blader door de conceptuele vormgeving die we voor het pakket hebben ontworpen en kies jouw favorieten om te bepalen welke voorwerpen we in het pakket op moeten nemen.
 • Stemmen op naam en icoontje van het pakket (april 2020): selecteer een titel die het best past bij de sfeer en content van het nieuwe pakket. Bekijk verschillende icoontjes en selecteer het icoontje dat op de doos en in de in-gamecatalogus wordt gebruikt.

We werken al jaren hard om Sims-games te maken waarvan we denken dat jullie ze leuk vinden. Ons team is superenthousiast over deze unieke mogelijkheid om rechtstreeks met jullie samen te werken. Dus... zet je ere-producentpetje op en doe mee. Laten we er samen iets moois van maken. We kunnen niet wachten om te zien wat we over een paar dagen allemaal gaan maken!

– SimGuruSarah en SimGuruNinja
 
Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1456
Lid sinds: 29 Februari 2016

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

13 Nov 2019, 09:14

In de Maxis Monthly Livestream heeft het Sims team ons al een voorproefje gegeven van de thema's en gameplay waar je uit kunt gaan kiezen bij de eerste stemronde.
Afbeelding
Dit is vertaald uit het Engels dus de uiteindelijke benamingen bij het stemmen kunnen anders zijn!
 
Gebruikersavatar
Froos
Sociaal Konijn
Berichten: 1271
Lid sinds: 20 Juni 2018
Badges: 8
Woonplaats: Sneek
:
De Verzamelaar 2 Jaar Lid
De 365 1 Jaar Lid
Coole Creator TOPper van 2019
Contact:

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

13 Nov 2019, 21:28

Ik zou gaan voor het 'knutselen & kunst' pakket :D Er mogen van mij wel wat meer hobby's in het spel, en voor de levensfase oudere is 
breien en borduren natuurlijk perfect. Hebben zij ook eens wat meer te doen :LOL: 
 
Gebruikersavatar
Jur_Simmer
Altijd Online
Berichten: 383
Lid sinds: 1 Oktober 2018
Badges: 10
Woonplaats: De bank
:
2 Jaar Lid "Ik was erbij!"
Meeting 1 Jaar Lid
Kusje erop? De Gulle Gever
Contact:

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

14 Nov 2019, 10:25

Ben het eens met @
Gebruikersavatar
Froos
Ik zou ook voor de eerste gaan. Ouderen in het spel zijn waardeloos en hebben niks leuks om te doen. Dit zou een perfect pakket zijn voor je Sim die begonnen is met het tellen van zijn laatste dagen. 

Al moet ik zeggen, het lijkt mij HEEL erg leuk om als Magere Hein te spelen :LOL:, maar dan denk ik toch dat idee kutselen en kunst beter is dan Happy Haunts aangezien je het vaker kunt gebruiken.
Eat
Sleep
Play Sims
Repeat
 
Gebruikersavatar
Isja
De Koffiemuts
Berichten: 119
Lid sinds: 12 Oktober 2019
Badges: 4
:
De Simmaking Expert 1 Jaar Lid
Kusje erop? De Bonsai

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

14 Nov 2019, 16:33

Ik zou ook ga voor knutselen en kunst! Het lijkt me echt leuk om wat meer hobbies in het spel te hebben die niet per se carrière gerelateerd zijn. Daarbij zijn breien en borduren ook hobbies van mij in het echte leven (maar ben nog laaaaang geen oudere trouwens :P ), dus dat maakt het vind ik extra leuk om het ook in de sims te hebben :)
Bouwtopic: Isja's bouwsels
 
Gebruikersavatar
Matcha
Hoofd Moderator
Berichten: 3712
Lid sinds: 29 Februari 2016
Badges: 14
:
De Auteur 2 Jaar Lid
De 365 De Plumbob
De Fotograaf De Gulle Gever

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

14 Nov 2019, 16:48

Ik ga denk ik ook voor Knutselen en kunst! Ik mis echt iets van hobby's in de Sims 4 of eigenlijk over het algemeen gameplay die niet te maken heeft met jongvolwassenen, maffe technologie en feesten. Maaarrrr... het thema wetenschap en (seireuze) technologie vind ik er toch ook wel heel interessant uitzien... :geek:

In ieder geval leuk dat we er weer een mogen samenstellen! Wasgoed accessoires was wat mij betreft wel een groot succes. :F
Lees ≡HORIZON≡ | Matcha's Bouwsels | Daily Cup of Matcha - [365 - 3.0] |
 
Gebruikersavatar
XxRockyyxX
Hilarisch
Berichten: 641
Lid sinds: 23 Augustus 2018
Badges: 9
Woonplaats: Gelderland
:
2 Jaar Lid De Verzamelaar
1 Jaar Lid Kusje erop?
TOPper van 2019 Middelbare Scholier
Contact:

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

15 Nov 2019, 11:52

Ik kies zelf denk ook voor knutselen en kunst. Het lijkt me echt leuk voor ouderen.
Ik probeer zo actief mogelijk te zijn op het forum
 
Gebruikersavatar
Denise
De President
Berichten: 905
Lid sinds: 15 November 2018
Badges: 14
:
2 Jaar Lid I Brought a Friend
Coole Creator Meeting
1 Jaar Lid De Simmaking Expert

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

15 Nov 2019, 15:38

Knutselen & Kunst lijkt mij erg leuk. Er worden een aantal nieuwe aspecten benoemd die mijn interesse wekken. Breien, glasproductie, pottenbakken! :D
Zelfzorg Routines vind ik een beetje meh, want het komt op mij over alsof het dus alleen maar gezond zou zijn als je veganistisch bent.
Fun-Tech vind ik te veel op sporten gericht en daar hebben we natuurlijk al een accessoire pakket van ;)
Wetenschap & Technologie springt er voor mij ook niet echt uit qua nieuwe dingen...
Happy Haunts past totaal niet bij mijn speelstijl :P

Ik zou zelf dus voor het 'Knutselen & Kunst' thema kiezen ^^
Life is more fun if you play games~
 
Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1456
Lid sinds: 29 Februari 2016

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

18 Nov 2019, 20:21

Vandaag is de eerste stemronde opengegaan voor het community accessoirepakket. Heb jij al nagedacht over welk thema jouw voorkeur heeft?

Het zou de bedoeling zijn dat je van 18 november t/m 25 november kunt stemmen via je spel, helaas is dit op dit moment voor velen niet mogelijk. Wel heeft het Simsteam via twitter een link gedeeld waar je kunt stemmen. Klik hier om naar de enquête te gaan.
Let op! De enquete staat automatisch in het Engels!

Je kunt rechtsboven op de pagina de taal veranderen.
Afbeelding
 
Gebruikersavatar
MissDiwy
Moderator
Berichten: 2051
Lid sinds: 17 Maart 2017
Badges: 15
:
De Wisseltrofee De 365
De Simmaking Expert 2 Jaar Lid
De Wandelende Encyclopedie De Organisator
Contact:

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

19 Nov 2019, 11:36

Ik ben op nummer 1 gegaan voor Hobby en Kunst :D
Ik vind wel dat alle 5 de opties allemaal iets leuks met zich meebrengen als heb ik bij sommige dingen dan wel weer dat hoeft van mij weer niet
Ik ben wel super benieuwd wat iedereen gaat stemmen en wat er uiteindelijk uitkomt
 
Gebruikersavatar
Kanarie123456789
De Strever
Berichten: 215
Lid sinds: 6 Juni 2019
Badges: 2
Woonplaats: Mechelen
:
1 Jaar Lid De Verzamelaar

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

19 Nov 2019, 16:25

Ik zou ook knutselen kiezen omdat het mij het leukste uitziet maar happy haunts lijkt ook leuk want; hallo? magere hein?!
 
Gebruikersavatar
Froos
Sociaal Konijn
Berichten: 1271
Lid sinds: 20 Juni 2018
Badges: 8
Woonplaats: Sneek
:
De Verzamelaar 2 Jaar Lid
De 365 1 Jaar Lid
Coole Creator TOPper van 2019
Contact:

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

19 Nov 2019, 23:55

Ik heb gestemd op de eerste. Knutselen & Kunst. Ik wil dat mijn sims wat meer te doen hebben. Dat glasblazen uit de Sims3 was zo leuk :spring:
Maar goed, gewoon meer hobby's zou ik fijn vinden :D
 
Gebruikersavatar
Matcha
Hoofd Moderator
Berichten: 3712
Lid sinds: 29 Februari 2016
Badges: 14
:
De Auteur 2 Jaar Lid
De 365 De Plumbob
De Fotograaf De Gulle Gever

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

20 Nov 2019, 16:46

Ik heb ook gestemd op Knutselen & Kunst, ook al vind ik Wetenschap & Technologie ook heel leuk klinken. Ben benieuwd! ^^
Lees ≡HORIZON≡ | Matcha's Bouwsels | Daily Cup of Matcha - [365 - 3.0] |
 
Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1456
Lid sinds: 29 Februari 2016

Re: Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

27 Nov 2019, 19:18

Jullie hebben massaal gestemd en de stemmen zijn geteld!

De resultaten van de eerste ronde zijn binnen.

Hoi Simmers!

Jullie hebben massaal gestemd en de stemmen zijn geteld! HET IS ZOVER! Na een spannende week van stemmen op het thema en de spelonderdelen voor het Creëer-een-Accessoirespakket, kunnen we de resultaten van de eerste ronde bekendmaken. Elke selectie wordt bepaald door de mensen die op komen dagen en we kunnen jullie vertellen dat er enorm veel Simmers deel hebben genomen! Bedankt voor jullie steun! Er volgt binnenkort meer informatie over de datums van de tweede stemronde waarmee jullie de vormgeving van het pakket bepalen.

EN NU NAAR DE RESULTATEN!


Thema:
 1. Hobby en kunst
 2. Spookpret
 3. Zelfverzorging
 4. Wetenschap en technologie
 5. Prettechniek

Spelonderdelen voor het winnende thema:
 1. Breien
 2. Beeldhouwen
 3. Glasmaken
 4. Eetbare kunst
 5. Borduren

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Froos, Google [Bot] en 6 gasten
 • Advertisement