Welkom op Town of Plumbobs (TOP). Wij zijn een Nederlands/Vlaams simsforum sinds 29 februari 2016. Het TopForum is een plek waar we al onze Sims- belevenissen met elkaar kunnen delen. Of dit nu speculeren is over interessante geruchten, meepraten over de nieuwste pakketten, het bouwen van prachtige kavels, het organiseren van te gekke wedstrijden of het schrijven van spannende verhalen is. We vinden het leuk dat je lid wilt worden en we heten je van harte welkom.

Om ervoor te zorgen dat iedereen het naar z'n zin heeft op TOP en alles goed verloopt, hebben wij een aantal Forumregels opgesteld. Lees ze goed door, want door lid te worden op TOP, ga je akkoord met deze Forumregels

Let op! Na het aanmaken van jouw account, ontvang je een mail van ons. Deze mail is belangrijk, want hierin staat een link waar jij op kunt klikken om jouw account te bevestigen en te activeren. Doe je dit niet, dan blijft de status van jouw account inactief en kan je er niet op inloggen. Als je jouw mail opent, check dan ook je SPAM/Ongewenste Mail mappen. Het is niet de bedoeling, maar soms komt ons mailtje daar terecht!

Heb je nog vragen? Dan kan je, na het aanmaken en activeren van jouw account, een van de teamleden een privé berichtje sturen. Of stuur een mail naar contact@townofplumbobs.com.

Namens het hele Town of Plumbobs team,

Welkom op het forum!


 
  • Advertisement