Evenementen Collecties

Hier vind een overzicht van alle collecties die je kon verzamelen met evenementen.

De collecties:

  • Positiviteitsposters
  • Toverbonen 
  • Suikerdoodskoppen (wordt aan gewerkt)
  • Decoratieve eieren (wordt aan gewerkt)

Dit zijn de evenementen collecties die op dit moment in het spel te vinden zijn, komen er in de toekomst bij, dan wordt de lijst natuurlijk aangevuld. 

Positiviteitsposters
(van de Positiviteits uitdaging)
Afbeelding

Deze uitdaging is helaas al afgelopen, maar de items van de uitdaging zijn nog wel beschikbaar in je spel en je kunt ze bemachtigen met cheats. Hoe dit moet leg ik later uit. Ik begin eerst met de items.

Toen je begon met de Positiviteits uitdaging kon je contact opnemen met de evenementcoördinator (Millie Bobby Brown). Van haar kreeg je dan de vriendelijkheidsdoos:
Waarde: 1.000 simoleons
De doos gevuld met beloningen! Als je uitdagingen voltooid in de positiviteitsuitdaging, kun je beloningen uit deze doos verzamelen. Of in de doos grabbelen om te kijken welke verborgen schatten je allemaal kunt vinden.

Als je de doos had bemachtigd moest je je doel veranderen naar die van de positiviteits uitdaging en voor het behalen van elke rang kreeg je dan een positiviteitsposter.

Dit zijn de vier posters:
Berenknuffel
Kleine beertjes weten dat als het moeilijk wordt, je mama-beer stevig vast pakt voor een dikke knuffel!
Zeldzaamheid: gewoon
Prijs: 940 simoleons
Energieke Sfeer 6

De Zee-eenhoorn, in ruste
Kijkt ze naar de zee, of juist naar de horizon? Wat zie jij?
Ik zie droefenis… want het is best lastig om te eten als er een enorme hoorn uit je neus steekt.
Zeldzaamheid: gewoon
Prijs: 940 simoleons
Energieke Sfeer 6

Gebeurd
Ze zeiden altijd dat als het gebeurt, er magische dingen gebeuren. Nou, het is gebeurd! Voel jij je al magisch?
Zeldzaamheid: gewoon
Prijs: 940 simoleons
Energieke Sfeer 6

Paradijspracht
Als je ooit in de put zit… denk dan eens aan een reisje naar Paradijspracht. Afgezien van de ietwat deprimerende introductie is het een prachtige plek.
Zeldzaamheid: gewoon
Prijs: 940 simoleons
Energieke Sfeer 6

Wil je deze collectie toch nog compleet maken?
Dat kan als je naar de koopmodus gaat kun je deze voorwerpen daar vinden maar ze hebben een slotje. Met een cheatcode kun je deze dan vrijspelen.
Je kunt hier deze cheatcode voor gebruiken: bb.ignoregameplayunlocksentitlement

Toverbonen
(van de Plant-Sim uitdaging)
Afbeelding

Deze uitdaging is helaas al afgelopen, maar de items van de uitdaging zijn nog wel beschikbaar in je spel. Deze collectie kun je nog steeds compleet maken door gewoon te spelen of met cheats. Zo kunnen je sims toch nog een Plant-Sim worden. Hoe dit moet leg ik later uit. Ik begin eerst met de items.

Toen deze uitdaging actief was moest je sim bellen met Jasmine Holiday. Van haar kreeg je sim dan de Magische Plantsim Stronk.

Waarde: 410 simoleons
Deze stronk slaat de toverbonen op die je van verschillende plantsims hebt verzameld. Plaats zes unieke toverbonen in de stronknodules, voeg wat water toe en kijk wat er gebeurt!

Daarna moest je met verschillende Plant-Sims gaan praten om toverbonen te verzamelen voor je stronk. Elke toverboon zat vast aan een emotie, de Plant-Sim waarvan je de boon vroeg moest dan de gepaste emotie hebben. In totaal kon je 6 bonen verzamelen.

Dit zijn de toverbonen die je kon verzamelen en die dus ook de collectie vormen:

Boze Toverboon
Oké, ik schreeuw, ik schreeuw! Ik ben een toverboon en ik schreeuw!
Zeldzaamheid: gewoon

Droevige Toverboon
Somber… Verdriet… een toverboon.
Zeldzaamheid: gewoon

Flirterige Toverboon
Alles kits, flirterige toverboon?
Zeldzaamheid: gewoon

Ongemakkelijke Toverboon
WAT?! Zo ongemakkelijk!! Ahhhhh!
Zeldzaamheid: gewoon

Speelse Toverboon
De puurheid van speelsheid is nog nooit zo compact aanwezig geweest als in deze toverboon!
Zeldzaamheid: gewoon

Zelfverzekerde Toverboon
Ik ben een toverboon. Ik weet dat ik een toverboon ben. Ik ben een boon als ik geen toverboon ben.
Zeldzaamheid: gewoon

Al deze toverbonen moest je Sim dan toevoegen aan de Magische Plantsim Stronk, als je deze dan water gaf ontstond er de Mystieke Toverboon Portaalboom.

Gefeliciteerd! Je hebt de Mystieke Toverboon Portaalboom ontdekt! Stap binnen om de verborgen geheimen te ontdekken van … de Mystieke Toverboon Portaalboom.
Portaal is slechts één keer per dag beschikbaar.

Je sim kon dan op onderzoek uitgaan en je sim kwam dan terug met een Verboden fruit van de PlantSim. Als je sim dit fruit at veranderde deze in een plantsim.

Maar er zijn nu dus nog steeds manieren om je collectie compleet te maken en/of je sim een Plant-Sim te laten worden. Hiervoor zijn er twee manieren:
1. Compleet maken zonder cheats
Dat kan door je sim level 10 de laten halen in tuinieren. Als je sim level 10 heeft kan deze namelijk het Zeldzame planten pakketje kopen.
Zeldzame Planten
Kosten: 1.000 simoleons
Nu je een top-tuinierder bent, kun je zeldzame plantzaadjes krijgen door dit zadenpakket te kopen.
Als je sim deze opent kan er één toverboon in zitten. De stronk heb je natuurlijk wel nodig om deze bonen op te zetten en hem dan water te geven. Deze vind je gewoon in de koopmodus.
2. Compleet maken met cheats
Als je de cheat bb.showhiddenobjects gebruikt in de koopmodus dan komen alle toverbonen tevoorschijn. Om de collectie compleet te maken kun je deze dan kopen voor 10 simoleons per boon. Ook de Mystieke Toverboon Portaalboom zal dan te vinden zijn in de catalogus. Hiermee kan je sim gelijk op onderzoek uit, maar dit maakt niet je collectie compleet.

Meer weten over cheatcodes? Check dan het cheats topic!

MissDiwy

MissDiwy

Hoi ik ben MissDiwy, mijn echte naam is Sabrina. Ik vind het heerlijk om De Sims 4 te spelen, maar geniet ook van andere games, een goed boek, een filmpje kijken, lekker creatief bezig zijn en tijd doorbrengen met mijn katten.